Проф. Петър Стоянович - историк, доктор на историческите науки, професор

...
Проф. Петър Стоянович - историк, доктор на историческите науки, професор
Коментари Харесай

Петър Стоянович ще е коментатор във Всяка събота и неделя по бТВ

Проф. Петър Стоянович - историк, лекар на историческите науки, професор в Института за исторически проучвания на Българска академия на науките, се причислява към екипа на настоящото предаване на бТВ " Тази събота и неделя ".

Той влиза в ролята на непрекъснат седмичен коментатор и ще показва всяка събота изчерпателен взор върху разнообразни тематики, свързани с историята и културното завещание на България, оповестиха от медията.

" Публицистиката на бТВ за следващ път потвърждава, че продължава да развива качествено наличие. Защо е значимо да пазим историческата памет и за какво някои отговори за модерни събития би трябвало да търсим не в сегашното, а в предишното. Уроците на историята в действителност ли се повтарят и по какъв начин - коментарното присъединяване на проф. Петър Стоянович в " Тази събота и неделя " ще даде на феновете тъкмо тази смислена и значима посока. С наличието на проф. Стоянович в настоящите излъчвания на бТВ всяка събота подчертаваме към събитията, които свързват минало и бъдеще ", споделя Искра Владимирова, основен редактор " Актуални излъчвания " на бТВ.

" Историята няма никакъв смисъл, с изключение на в случаите, в които сме склонни да се поучим от нея и да се забавляваме. Мисля, че това ще се случи всяка събота от 10:00 часа в " Тази събота и неделя по bTV ", споделя проф. Петър Стоянович.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР