Прочут билкар от района на Пирин е подарил на премиера

...
Прочут билкар от района на Пирин е подарил на премиера
Коментари Харесай

Прочут билкар от Пиринско подари на Бойко Борисов тази божествена рецепта за здраве и дълголетие

Прочут билкар от региона на Пирин е подарил на премиера Бойко Борисов неповторима рецепта за здраве и дългоденствие. Това е станало през лятото, когато двамата се срещнали напълно инцидентно. Дядото, който към този момент е 70-годишен обяснил на министър-председателя, че разчита единствено на силата и лечебните качества на билките и въобще не се допира до хапчета. Рецептата, с която се е сдобил министър председателят Борисов прави същински чудеса за укрепването на имунната система и прави сърцето като ново, изясни билкарят пред goreshto.net. Освен това, рецептата пособия и при други болести. Изключително добър резултат отчитали употребилите я дами при лекуването на миоми и кисти на яйчниците.

„ НА МНОГО ХОРА СЪМ ПОМАГАЛ СЪС СЪВЕТИ И ИЗПИТАНИ ОТ МЕН РЕЦЕПТИ. ЗАЩО ДА НЕ ПОМОГНА И НА ПРЕМИЕРА?!
Не знам дали ще ме послуша и ще го направи, само че е национален човек и дано да е здрав. И него като всички нас майка го е раждала “, декларирал билкарят след срещата си с министър-председателя. Чудодейната рецепта съставлява композиция от единствено две съставки – листа от билката дебелец и естествен пчелен мед. Лечебните свойства на листата от дебелец са известни на националните лечители от епохи.

От латински името му произлиза от „ Semper “ (винаги) „ vivus “ (живея). За рецептата са нужни 300 грама пресни листа от дебелец и 500 грама пчелен мед. Листата се измиват и нарязват на ситно, след което се смесват с меда в стъклен буркан с капачка. Сместа се оставя 3-4 дни, след което е подготвена за консумация. За най-благоприятен резултат билкарят предлага по 1 супена лъжица всяка заран на гладно, като е добре 2 часа по-късно да не се приема храна, а само вода.

Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР