Проблемите в областта на стъпалата измъчват много от нас, а

...
Проблемите в областта на стъпалата измъчват много от нас, а
Коментари Харесай

Преди дългите летни разходки: Пловдивски ортопед-травматолог...

Проблемите в региона на стъпалата изтезават доста от нас, а летният сезон допуска повече придвижване и интензивност. В практиката си работи върху разрешаването на разнообразни проблеми, които основават дискомфорт и пречат на положителното самочувствие.

Д-р Стаматов e експерт от високо равнище с голям брой документи в областта на ортопедията и травматологията. Като умел доктор, специализирал ходилна хирургия и работил в Англия, доктор Стаматов се стреми да ползва най-модерните способи в своята процедура, с цел да способства за висококачествената диагностика и лекуване на пациентите си. Консултира професионално и с изключително внимание всички типове ортопедични и травматични болести на ходилото и глезена, измежду които са плоскостъпието и изпъкналите кокалчета , и също по този начин се занимава и с .



Въпреки че проблемите със стъпалата в по-голямата си част не са животозастрашаващи, консултациите по тези въпроси не трябва да бъдат отлагани, изключително когато касаят пациенти в детска възраст . Профилактиката и разбирането на естеството на болестта са от основно значение за вярното израстване на децата и предпазването от контузии при възрастните. От практиката на доктор Стаматов биха имали изгода и дамите със пристрастеност към високите обувки , защото токчетата са тясно свързани с пострадвания и мускулно-скелетни нарушавания. Според експерта, както и при доста други положения, и тук своевременното решение на проблемите освен икономисва огромна доза болежка и неудобства, само че и допуска по-малко инвазивна терапия с по-бързи темпове на възобновяване.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР