Проблемите с осветлението на пътя Пловдив – Асеновград продължават, сигнализира

...
Проблемите с осветлението на пътя Пловдив – Асеновград продължават, сигнализира
Коментари Харесай

Месец по-късно: Половината осветление на пътя Пловдив – Асеновград пак изгасна

Проблемите с осветлението на пътя Пловдив – Асеновград не престават, алармира четец на TrafficNews. Той се е прибирал нощес по натоварения път, като от фрагментите, които ни е изпратил се вижда, че в едното платно още веднъж лампите не работят.
Прочетете още
Това се случва месец, откакто от АПИ обявиха, че осветлението е възобновено. Тогава поданици на Куклен, Крумово и Асеновград готвеха митинг поради казуса на трасето.

Проблемът бележит от Агенцията бе, че спирането на осветлението е поради пътно-транспортни катастрофи, при които са развалени стълбове и са нарушени кръговете за електрическо зареждане.  При настъпване на ПТП и ударен дирек автоматизирано се включва отбрана и се изключва осветлението на целия кръг за сигурност.

Също по този начин в позицията на АПИ пишеше, че е предоставено възобновяване на осветеността в правата и замяна на 24 развалени стълбове.  Очаква се откакто локалните платна бъдат въведени в употреба стопанисването и поддържането на осветлението в пътния сектор да бъде предадено на общините Родопи, Куклен и Асеновград.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР