Проблемът с появата на акне не е характерен само за

...
Проблемът с появата на акне не е характерен само за
Коментари Харесай

От пъпки до сияйна кожа: Преобразете кожата си с крем против акне

Проблемът с появяването на акне не е присъщ единствено за тийнейджърските години. Истината е, че упоритите пъпки са проблем за доста хора на разнообразни възрасти и търсенето на подобаващ козметичен артикул е от основно значение за битката с акнето.

Красивата кожа без недостатъци е фантазия за всички дами. За страдание обаче действителността е, че доста дами се сблъскват с разнообразни кожни проблеми. Един от най-големите проблеми безспорно е акнето. Само човек, който не е виждал кожата си, осеяна с пъпки, не може да си показа дискомфорта, който акнето поражда. Неслучайно има мощна взаимовръзка сред съществуването на акне и пониженото самочувствие.

Тъй като този кожен проблем е извънредно твърдоглав, спазването на рутина и намирането на в действителност ефикасен артикул са наложителни, с цел да се реализира триумф в битката с акнето. И тук е време да се запознаете с най-новия артикул от серията Acne Out на Biotrade –. Той е подобаващ при пъпки, мазна кожа, склонна към недостатъци, както и при белези и петна от акне.

 

 Acne Out тройно деен крем

 
Какво прави Acne Out тройно деен крем толкоз сполучлив в битката с акнето?
Накратконеговата формула, съдържа три извънредно скъпи съставки във връзка с грижата за кожата - ретинол, азелаинова киселина и ниацинамид

Ретинолът под формата на HPR (hydroxypinacolone retinoate), подтиква синтеза на колаген, понижава белезите и изглажда кожата. Той играе основна роля и в регулацията на клетъчния напредък и диференциация, като предотвратява образуването на микрокомедони. Азелаиновата киселина очевидно изсветлява петната от акне, има изразена антибактериална интензивност и отпушва порите, с помощта на кератолитичното деяние. Ниацинамидът от своя страна успокоява, укрепва бариерата на кожата и придава постоянен и огрян загар.

Тази формула, съдържаща ретинол, азелаинова киселина и ниациамид, прави Acne Out тройно деен крем доста подобаващ за отнасяне на кожа с възрастово акне, с голям брой отворени и затворени комедони, на мазна кожа с черни точки, както и на кожа с белези и петна от акне.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР