Проблемът с НЛО-та е, че никога не знаеш кога ще

...
Проблемът с НЛО-та е, че никога не знаеш кога ще
Коментари Харесай

Стюардеса на Wizz Air засне НЛО по време на полет ВИДЕО

Проблемът с НЛО-та е, че в никакъв случай не знаеш по кое време ще ги видиш.

Така че можете да си визиите изненадата ѝ, когато стюардеса забелязала едно от тях на хиляди метри във въздуха. Вижте го сами:



Дениса Танасе работи на борда на аероплан на Wizz Air, пътуващ от Лутън, Англия, до Сизмани в Полша, когато поглежда през прозореца.

Но вместо да види облаци и безпределно небе, майката на две деца се сблъскала с нещо, което просто не можела да изясни.

Затова бързо сграбчила телефона си, с цел да го снима и да го покаже на хората, откакто се върне на твърда земя.

Когато прегледала фрагментите, Дениса била сигурна, че преди малко е видяла НЛО.



По мотив близката среща 36-годишната жена сподели: " Работя като стюардеса от една година и в никакъв случай не съм виждала сходно нещо.

" Не можех да видя нищо с голи очи. Но когато ревизирах видеото 20 минути по-късно, го забелязах и приказвах с водача, с цел да попитам дали знае нещо.

" Всички бяха комплицирани - не бяха виждали нищо по време на полет и не е имало турбуленция. Беше със странна форма, като кръг, който мигаше в розово.

" Отначало си помислихме, че може би е отражение на розовата ни униформа, само че на видеото се вижда придвижването - вижда се, че лети. "

Макар че множеството от нас биха били леко разтревожени от това, на което преди малко са станали очевидци, Дениса сподели, че в действителност не е толкоз обезпокоена.

За пръв път е видяла със личните си очи нещо, което загатва за съществуването на извънземен живот, и в този момент е вярваща.

" Бях просто щастлива, че съм снимала нещо - мислех си по какъв начин е допустимо това?

" И преди съм виждал неща в интернет и съм си мислел, че това може да е фотошоп, само че аз самият съм го снимал на видео. Сега несъмнено имам вяра повече, в сравнение с преди. "



" Семейството и приятелите ми несъмнено считат, че това са извънземни - брачният партньор ми сподели, че ти си моята жена, имам вяра ти ".

Това необичайно наблюдаване се случва единствено няколко месеца, откакто шефът на НАСА удостовери, че те интензивно търсят НЛО.

Още през септември 2023 година Бил Нелсън разкрива резултатите от дълго чакания отчет за НЛО, в който апропо се показва, че НАСА към този момент няма да ги назовава НЛО (UFO), а ще употребява термина Национална агенция за приходите (UAP - unidentified anomalous phenomenon).

Той сподели: " Ние търсим признаци на живот, минали и сегашни. В нашето ДНК е заложено да изследваме и да се питаме за какво нещата са такива, каквито са.

" През юни предходната година НАСА разпореди на самостоятелен проучвателен екип да изследва неидентифицираните аномални феномени. Направихме това с няколко цели - първо, да проучим по какъв начин НАСА може да употребява нашия опит и принадлежности, с цел да изучи Национална агенция за приходите от научна позиция.

" Второ, да изместим диалога за Национална агенция за приходите от сензацията към науката и да се уверим, че каквото и да открием или каквото и да препоръчаме, ще бъде споделено транспарантно по целия свят. "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР