Признанието направи Александър Кадиев, по-известен като Мамин Сашко в интервю

...
Признанието направи Александър Кадиев, по-известен като Мамин Сашко в интервю
Коментари Харесай

Кадиев строи къща до майка си в Кокаляне

Признанието направи Александър Кадиев, по-известен като Мамин Сашко в изявление за bTV. Докато бе с първата си жена, от която има щерка, водещият си живееше вкъщи, само че откакто се влюби в манекенката Ивелина Чоева, се изнесе чартърен в първокласен апартамент. Парадоксално или не, в къщата на Катето Евро остана да живее някогашната му дружно с дребното Кате, напомня Hotnews.bg. Кадиев се решил да строи къща в крайния софийски квартал, откакто схванал, че новата му никак не е добра в кухнята.

" Питах я дали прави сарми, само че не получих отговор ", изясни чревоугодникът, теоретичен от майка си на вкусна и питателна храна.
Реклама
Водещият може да се разреши масрафа да си построи къща, макар галактическите цени на парцелите в столицата. Той не слиза от екрана на Би Ти Ви, като взе участие в " Кой да знае " и " Аз обичам България ".

Сашо публично разгласи, че ще се ожени за манекенката Чоева през август, като купонът ще е отвън града - в лозя, а водещ ще бъде Милица Гладнишка. " Сватбата ще е дребна, 60 и няколко индивида, а кумовете ще са другарка на Ива и мой другар. Планираме и доста ритуали, приготвил съм си също и пачка от по пет лв., с цел да разпределям пари. Преди това ще има и ергенско празненство, въпреки че имам единствено двама другари ", добави синът на Катето Евро.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР