Притежаван от частни капитали немски търговец на дребно за красота

...
Притежаван от частни капитали немски търговец на дребно за красота
Коментари Харесай

Притежаван от CVC търговец на дребно за красота Douglas планира IPO във Франкфурт

Притежаван от частни капитали немски търговец на дребно за хубост Douglas разгласи проекти за листване във Франкфурт, повишавайки очакванията за възобновяване на замиращия европейски пазар за първоначални обществени предлагания.

Търговецът на дребно, който ръководи повече от 1800 магазина в над 20 европейски страни и е мажоритарен притежател на частната капиталова група CVC, съобщи в понеделник, че се стреми да набере 1,1 милиарда евро.

Хора, осведомени с проектите на групата гласят, че Дъглас търси оценка от към 6 милиарда евро, което ще бъде най-голямото IPO във Франкфурт след блокбъстър листването на Porsche през 2022 година

Дъглас има намерение да продаде нови акции за 800 милиона евро на външни вложители, до момента в който CVC и други съществуващите също възнамеряват да инжектират 300 милиона евро в компанията като част от IPO.

По-високите лихвени проценти потиснаха пазара на IPO в Европа, който дълго време беше в сянката на доста по-големия пазар в Съединени американски щати. Douglas, която беше ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР