Принцесата на Уелс получи трогателно съобщение за подкрепа, докато се

...
Принцесата на Уелс получи трогателно съобщение за подкрепа, докато се
Коментари Харесай

Бивша затворничка се отказва от престъпността заради Кейт Мидълтън

Принцесата на Уелс получи прочувствено известие за поддръжка, до момента в който се бори с рака – от някогашна затворничка, която тя въодушеви да напусне незаконния живот, научи Mirror.

44-годишната Франческа Фаторе, която признава, че Кейт й е помогнала да се върне в верния път и в този момент води акции за затворнички, сподели: „ Изпращам ви толкоз доста обич – апелирам, продължавайте да се борите. И постоянно помнете: не би трябвало да живеете с рак, ракът би трябвало да живее с вас – и няма да му позволите да ви победи.

Фран получи подтик зад решетките от Кейт, която отдели време да чуе нейната история по време на посещаване в HMP Send в Съри. Тя беше определена за кралската среща, откакто мина 12-седмична рехабилитационна стратегия с отличие. Споделяйки дивана с принцесата, Фран сподели: „ Бях извънредно нервна, само че тя незабавно ме накара да се усещам спокойна, беше толкоз същинска и откровена. Нищо не беше подправено в нея – можех да кажа, че тя откровено искаше да чуе историята ми и в действителност се интересуваше от това, което имах да кажа.

„ Привилегията да седнал съм с нея ме въодушеви да продължа напред и ме накара да осъзная, че съм на прав път. Тя ме накара да се усещам заслужен и опитът ме остави на облак девет. Видеото също беше оповестено в сметките в обществените медии на Kensington Royal и за мен се приказва в пандиза седмици наред, което беше в действителност прелестно възприятие. “

42-годишната Кейт беше приветствана за това, че е помогнала на други страдащи да се усещат по-малко сами, откакто самоуверено разгласи диагнозата си рак преди две седмици. Бомбеното известие на майката на три деца последва седмици на диви спекулации за нейното здраве. Фран, която сега кърми 72-годишната си майка Джанет през заболяването, знае доста добре какъв брой мъчително може да бъде това.

Тя добави: „ Това е опустошително, шокиращо и те кара да се чувстваш изцяло безпомощен. Диагнозата на Кейт в действителност ме трогна, изключително с всичко, през което минава майка ми. Бях безусловно смутен за нея, тъй като тя е толкоз откровен, прелестен и грижлив човек – Може да се случи на всеки, тъй че за какво на нея? Мама също не можеше да повярва, беше толкоз тъжна за нея и сподели, че схваща по какъв начин би трябвало да се усеща.

Двамата се срещнаха по време на публично посещаване в пандиза от затворена категория за дами през 2020 година - когато Фран излежаваше част от тригодишната си присъда за закононарушения с опиати. Четири години по-късно тя преобрази живота си и в този момент поддържа десетки други дами, които изостават посредством канала си в YouTube, UK Ex Female Prisoner.

Видеоклиповете, които тя жонглира дружно с работа на цялостен работен ден като управител на клон на автомобилна компания, включват на практика препоръки за пандиза и изявленията с някогашни пандизчии за живота под ключ. Наскоро тя се сплоти с някогашен експерт по психологично здраве в пандиза, с цел да започва група за безвредно пространство във Фейсбук за изоставащи дами.

Онлайн общността предлага неосъждащ излаз и практическа поддръжка с всичко - от жилища до пристрастяване към хазарта и общи проблеми с психологичното здраве. Разочарованието от неналичието на поддръжка за дамите преди, по време и след пандиза накара дуото да предприеме дейности.

Фран сподели: „ Тези дами отиват за къси присъди, което е безусловно неуместно, тъй като губят домовете си, децата си и се забиват във въртящата се врата на пандиза и правят наново закононарушение. Това разрушава сърцето ми и нашата цел е да сложим завършек на този цикъл и да предоставим по-добри решения за дамите. “

Фран, която живее в Рединг, знаеше, че желае да даде своя принос, откакто се обучаваше като слушател при самаряните по време на престоя си вътре и по-късно стана покровител на пандизчии с проблеми със зависимостта. Тя сподели: „ Обичах работата по поддръжката в пандиза – радвах се да оказвам помощ на други хора и го намирах за толкоз възнаграждаващо. Веднъж едно момиче, което си тръгваше, ме прегърна и сподели: „ Никога няма да те не помни “ – това остана с мен и по тази причина си сложих за задача да поддържам дамите, с цел да не се усещат сами. “

Дуото има проекти да трансформира самодейността в благотворителна организация, с цел да подкрепи финансово дамите, останали без дом след пандиза. Те се надяват да започват система за другарство, свързваща реформирани някогашни пандизчии с уязвими дами, неотдавна освободени от пандиза. Три години свободна и без пристрастяване към опиатите, Фран споделя, че срещата с Кейт й е дала последния нужен подтик да преобърне живота си. Тя добави: „ Никога не съм мислила, че ще бъда там, където съм в този момент, в никакъв случай не съм вярвала, че мога да се трансформира и съм мислила, че този живот е това за мен. Дължа всичко на пандиза и срещата с Кейт – и това е единствено началото за мен. “

създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР