Принцът на Бруней Абдул Матийн е първата кралска особа със

...
Принцът на Бруней Абдул Матийн е първата кралска особа със
Коментари Харесай

Синът на султана на Бруней се жени

Принцът на Бруней Абдул Матийн е първата кралска персона със женитба тази година. Традицията повелява, че сватбените тържества в страната ще траят 10 дни, оповестява сп. People.

Сватбата на сина на султана на Бруней с Аниша Иса Калебич, публично стартира предходната неделя и е първата кралска женитба за 2024 година Тогава се организира предсватбената гала, известна като " Хатам Коран ". Аниша сподели първата си булчинска визия, споделена в Instagram от дизайнера Тех Фирдаус и фотоси, правени от Муаш Росман, предава dir.bg.

" За мен е чест да играя роля в кралската женитба на Бруней ", написа дизайнерът към фрагментите. Росман също показа нови фотоси в сряда на Аниша, облечена в друга елегантна булчинска визия - бяла рокля с дълги ръкави, още веднъж дело на Тех Фирдаус, по време на церемонията Бербедак Манди.

" Младоженците бяха обсипани с благословии от най-близките си. Родители, братя и сестри и високопоставени хора почетоха това значимо събитие, за двойката, която скоро ще се ожени, в аура на искра и традиция ", написа фотографът към фрагментите от събитието в Instagram.

Вместо обичайно бяло, Аниша избра червен отбор и шапка на своята гала по пудренето. Тържеството стана факт малко откакто 32-годишният принц Матийн разгласява първия портрет с годеницата си, на който тя носи бяло сако и демонстрира блестящ годежен диамантен пръстен.

" Желая ви всичко най-хубаво за 2024 ", написа той към фотографията до своите 2,4 милиона почитатели в Instagram.

Очаква се двойката да замени обети през днешния ден в джамията Султан Омар Али Сайфудиен, а финалният кралски празник ще бъде на 14 януари, на който ще участват посетители от целия свят. Възможно е Кейт Мидълтън и Уилям да бъдат измежду тях, защото султанът на Бруней бе на сватбата им.

Принц Матийн е четвъртият наследник и десетото дете на султан Хасанал Болкиах и постоянно съпровожда татко си на публични кралски задължения. Двамата с татко му участваха на погребението на кралица Елизабет през септември 2022 година и се върнаха в Лондон за коронацията на крал Чарлз и кралица Камила през май 2023 година На другия месец те пътуваха до Йордания за кралската женитба на престолонаследника принц Хюсеин и принцесата Раджва.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР