Принц Уилям кацна в Кувейт за много бързо и в

...
Принц Уилям кацна в Кувейт за много бързо и в
Коментари Харесай

Принц Уилям кацна в Кувейт на задгранично пътуване в последния момент от името на крал Чарлз

Принц Уилям кацна в Кувейт за доста бързо и в последния миг пътешестване от името на татко си след гибелта на ръководещия емир.

Емирът на Кувейт шейх Науаф ал-Ахмад ал-Джабер ал-Сабах умря в събота на 86-годишна възраст и следвайки мюсюлманската традиция, беше заровен в неделя. Кувейтският кралски двор разгласи: „ С огромна горест и тъга сервира нашите съболезнования на кувейтския народ, ислямските и арабските народи и хората по света “. Уилям предприе пътуването, с цел да изрази своята съпричастност, от името на крал Чарлз, към шейх Мешал Ал Ахмад Ал Сабах - който беше разгласен за емир в събота, откакто беше оповестено, че този ден полубрат му шейх Наваф е умрял.

Принц Уилям и външният министър Дейвид Камерън бяха видени да бъдат посрещани от публични лица, до момента в който се придвижваха, с цел да отдадат респект на починалия водач, в фрагменти, обявени от локално издание. Уилям беседва с шейх Ал-Сабах на интернационалното летище в Кувейт посредством преводач, изглеждайки очевидно тъжен от траурното с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР