Принц Уилям и съпругата му Катрин посетиха майсторски клас по

...
Принц Уилям и съпругата му Катрин посетиха майсторски клас по
Коментари Харесай

Принц Уилям и Кейт Мидълтън блестят на събитие в джунглата на Белиз

Принц Уилям и брачната половинка му Катрин посетиха майсторски клас по оцеляване в джунглата в Белиз на третия ден от обиколката им в Карибския басейн, преди да облекат зашеметяващи вечерни тоалети за специфичен банкет в чест на платинения празник на кралица Елизабет II.

Уилям и Кейт посетиха в понеделник Звеното за поддръжка на образованието на английската войска (BATSUB), което дава образование в тропическа среда на войски от Обединеното кралство дружно с интернационалните сътрудници и се обслужва от 12 непрекъснати чиновници и дава работа на повече от 100 локални поданици.

Херцозите на Кеймбридж научиха скъпи препоръки за оцеляване

от първа ръка от въоръжените сили и пиха прясна вода от лозя в джунглата, преди да покажат безупречния си фешън усет за вечерен банкет, проведен от генерал-губернатора на Белиз в чест на платинения празник на Нейно Величество Кралицата.

Събитието се организира в руините на маите в Кахал Печ покрай град Сан Игнасио в окръг Кайо в Белиз.

Херцогиня

Катрин прикова погледите в блестяща розова рокля от английския дизайнер The Vampire's Wife ,

която тя съчета със сребърни сандали на токчета и бродирана чанта, до момента в който Уилям заложи на наследник блейзър и риза с тъмнотъмни панталони.

По време на приема принц Уилям изнесе тирада пред руините на маите и се изрече против спора в Украйна, казвайки, че „ демокрацията е подложена на тестване “, а също по този начин загатна речта на баба си пред Народното събрание на Белиз през 1994 година, в която тя сподели, че „ демокрацията би трябвало да бъдете защитавана “.

Вижте още:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР