Принц Уилям и съпругата му, херцогинята на Кембридж Катрин, са

...
Принц Уилям и съпругата му, херцогинята на Кембридж Катрин, са
Коментари Харесай

Уилям и Кейт се срещнаха виртуално с очарователна коала от остров Кенгуру

Принц Уилям и брачната половинка му, херцогинята на Кембридж Катрин, са взели участие във видеоконферентен диалог с хора, наранени от пожарите на австралийския остров Кенгуру, по време на който са се срещнали виртуално със симпатична коала, заяви Контактмюзик.

Кралската двойка е разговаряла с лица, оказвали първа помощ по време на пожарите, и със притежатели на локален бизнес, за резултата от огнената буря, засегнала района през януари.

По време на диалога в Zoom (Зуум) Уилям и Кейт са били очаровани да се срещнат с коала на име Грейс, която се възвръща в резерват на острова, откакто е била ударена от автомобил. Собственичката на естествения парк Дейна Мичъл е извадила симпатичното творение от ограждението му, с цел да го показа на височайшата двойка. " О, виж! Колко е сладка ", възкликва херцогинята на Кембридж при типа на колата.

" Изглежда, че за нея се грижат доста добре. Грейс очевидно води прекрасен живот при вас ", споделя на собствен ред принц Уилям с усмивка.

Херцозите на Кембридж, които за последно посетиха Австралия през 2014 година, наподобяват шокирани, когато Дейна им споделя, че вследствие на пожарите, засегнали съвсем половината остров Кенгуру, популацията на коалите е намаляла от сред 60 000 и 80 000 до към сред 5000 и 10 000 животни.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР