Принц Хари и Меган Маркъл имаха толкова голям потенциал“ като

...
Принц Хари и Меган Маркъл имаха толкова голям потенциал“ като
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл „имаха толкова голям потенциал“ като старши кралски членове, казва експерт

Принц Хари и Меган Маркъл „ имаха толкоз огромен капацитет “ като старши кралски членове и в никакъв случай не трябваше да напущат кралското семейство, счита специалист твърдеше.

Херцогът и херцогинята на Съсекс оповестиха, че ще се отдръпват като висши работещи членове на монархията през януари 2020 година и ще се реалокират в Лос Анджелис, с цел да се съсредоточат върху кариера, правейки пари в частния бранш. Оттогава те са подписали покупко-продажби за милиони долари с стрийминг колоса Netflix, само че известността им нанесе голям удар след издаването на избухливите записки на Хари Spare предходната година.

Книгата, която разказва в детайли живота му като работещ крал, провокира несъгласия и в допълнение задълбочи разрива сред Хари и татко му, крал Чарлз, както и по-големия му брат, принц Уилям. Кралският биограф Робърт Хардман, който написа новата книга „ Чарлз III: Създаването на крал “, сподели, че въпреки повторното събиране да е повече от евентуално в бъдеще, Хари го затруднява, защото прави обстановката...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР