Принц Хари е предупреден да освободи“ Кейт Мидълтън като съпругата

...
Принц Хари е предупреден да освободи“ Кейт Мидълтън като съпругата
Коментари Харесай

Принц Хари предупреди да „освободи“ Кейт Мидълтън, докато Меган Маркъл се подготвя за „експлозивен“, „неизбежен“ мемоар: бивш иконом

Принц Хари е предизвестен да „ освободи “ Кейт Мидълтън като брачната половинка му Меган Маркъл се готви да напише „ избухлив “ спомен, съгласно някогашен кралски иконом.

Пол Бърел, който е работил за принцеса Даяна повече от 10 години до неочакваната й гибел през 1997 година, твърди, че е „ неизбежно “ херцогинята на Съсекс, на 42 година, да „ опише своята страна на историята “ по метод, сходен на брачна половинка си направи със своите разтърсващи протокола записки „ Резервни “.

„ Чакам Меган да издаде личните си записки “, сподели Бърел извънредно пред The ​​Post. „ Това неизбежно ще напише нейната страна на историята заради това какъв брой отсъстваше от „ Spare “ и това е, тъй като тя написа записките си и ги споделя от позиция на жена. “

Бърел предизвести, че кралското семейство би трябвало да „ внимава “ за „ детонацията “, която може да аргументи книгата на стипендианта „ Костюми “, за която се приказва, че може да провокира.

Ще има „ поредна бомба в Къщата на Уиндзор… още една детонация ще избухне, когато раз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР