Принц Андрю, изобразен да се разхожда с Джефри Епщайн в

...
Принц Андрю, изобразен да се разхожда с Джефри Епщайн в
Коментари Харесай

Принц Андрю е докладван на полицията за досиетата на Епщайн: Призиви от двете страни на Атлантическия океан херцогът на Йорк да бъде изправен пред наказателно преследване, след като незапечатани документи правят повече твърдения за сексуално насилие - увр

Принц Андрю, изобразен да се разхожда с Джефри Епщайн в Сентръл парк в Ню Йорк през 2011 година

Херцогът на Йорк, изобразен тук с Вирджиния Джуфре (в средата) и Гислейн Максуел (вдясно), има постоянно е отричал непозволени дейности във връзката си с опозорения финансист Джефри Епщайн. Пишете, че макар че правосъдните искания не са били изненада, те ще са послужили за „ кристализиране “ на решимостта на крал Чарлз да реши уверено „ казуса Андрю “.

Планове към този момент бяха във трен, с цел да го изгонят от Роял Лодж, неговия дом с 10 спални в Уиндзор от 2003 година, и да го реалокират в по-малка резиденция в сходство с неговия статус на „ намалена категория “.

Смята се, че неотдавна оповестените правосъдни документи са укрепили решимостта на краля, че на Андрю в никакъв случай няма да му бъде разрешено да възобнови кралските отговорности.

63-годишният -старият принц, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР