Прикрива несъвършенства, като с магическа пръчица прави ситните бръчки, пъпки

...
Прикрива несъвършенства, като с магическа пръчица прави ситните бръчки, пъпки
Коментари Харесай

Вълшебният коректор: 6 полезни съвета, с които да извлечем най-доброто от него

Прикрива недостатъци, като с магическа пръчица прави ситните бръчки, пъпки и черни кръгове невидими. Досещате се защо приказваме, нали? За обичания на холивудските хубавици, само че и на милиони дами по света коректор.

За да извлечем най-хубавото от него обаче е добре да следваме няколко елементарни съвета:

1.   Преди да си купите нов коректор, пробвайте цвета на ръката си. Следването на този съвет е изключително значимо през лятото, когато придобиваме тен. Вие също се смеете на честия феномен „ загоряло тяло – бяло лице ”, нали?

2.   Внимавайте за покривните му качества. Идеалният коректор би трябвало да се разнася елементарно, да покрива лицето добре и да не се разтича при огромни горещини.

3.   С дискретно допиране в центъра на брадичката „ осветявате ” цялото си лице, а в случай че прекарате пръст по линията на косата, ще наблегнете челото си.

4.   Малко количество коректор в профил на носа ще ви придаде по този начин стремежи френски финес, като в това време ще заличи възможни червенини.

5.   Преди да започнете с нанасянето на коректора, измийте лицето си с мек сапун и подхранете кожата му с овлажняващ крем. Почакайте няколко минути, с цел да попие.

6.   Ако употребявате грим на водна основа, сложете го преди коректора. Ако декор дьо тенът ви е под формата на пудра, нанесете го след коректора.

А вие какви препоръки бихте дали за избора и нанасянето на коректор? Споделете опит и трикове в мненията под публикацията.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР