Приключи общинският етап на националното ученическо състезание Защита при бедствия,

...
Приключи общинският етап на националното ученическо състезание Защита при бедствия,
Коментари Харесай

12 училища в състезание по бедствия и аварии

Приключи общинският стадий на националното ученическо съревнование „ Защита при бедствия, пожари и изключителни обстановки “, което има дългогодишна традиция и се е утвърдило през годините като добра процедура за придобиване на съществени знания от децата и учениците за методите на държание при изключителни обстановки.

Възпитаниците на 12 пловдивски учебни заведения си оспорваха шампионата. Те демонстрираха теоретични и на практика познания и умения, благодарение на които могат да реагират при изключителни обстановки. Най-добрите тимове бяха отличени с купи и грамоти от заместник-кмета по публичен ред и сигурност Ангел Славов.

Победител стана отборът на ОУ „ Райна Княгиня “, на втора позиция се класираха учениците от СУ „ Симон Боливар “, а почетното трето място взе тимът на ОУ „ Петър Берон “.

Ангел Славов поздрави децата за сполучливото показване и им пожела триумфи при присъединяване им в идващите стадии на надпреварата.

Надпреварата е взаимна самодейност на ГДПБЗН, Министерство на образованието и Националния замък на децата.

По традиция Община Пловдив годишно поддържа общинския стадий на самодейността. Следващият стадий на надпреварата е на регионално равнище и ще се организира на 22 май
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР