Приклекнала в спокоен басейн за раждане, Мег Мъри Джоунс предположи,

...
Приклекнала в спокоен басейн за раждане, Мег Мъри Джоунс предположи,
Коментари Харесай

„Оставих се да треперя в локва кръв, след като бебето почти умря по време на раждане – но всичко, което получих, беше листовка“

Приклекнала в спокоен басейн за раждане, Мег Мъри Джоунс допусна, че раждането на първородното й дете ще бъде като просто като нейната прохладна бременност. Но раждането й взе рисков поврат, когато сърдечната периодичност на бебето й ненадейно спадна.

Докато лекарите бяха разсеяни от идването на жена в „ риск “ в отделението, Мег беше откарана по неотложност в отделението за незабавно раждане, с цел да бъде индуцирана. В последната минута синът й, Джуд, се беше обърнал с тил към тил и те взеха решение да го извадят с форцепс.

Веднъж родена, сегашната майка на три деца имаше единствено секунди с нея бебе, преди да бъде отведено, с цел да бъде сложено в кувьоз заради опасения, че е претърпяло мозъчно увреждане. Вместо лекарите да обяснят какво се е случило, Мег твърди, че ненадейно са й връчили брошура.

В цялостен потрес и боязън за бъдещето на бебето си, 39-годишната жена стартира да се тресе мощно, когато видя напоените с кръв чаршафи в болничното си легло. Тя е единствено една от почти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР