Приказни, фантастични и живописни пейзажи отвъд видимото ще представи в

...
Приказни, фантастични и живописни пейзажи отвъд видимото ще представи в
Коментари Харесай

Ади Йотова ни пренася “Отвъд видимия свят”

Приказни, фантастични и живописни пейзажи оттатък забележимото ще показа в своята независима галерия обичаната на български и интернационалните ценители художничка Ади Йотова, научи медията ни в задатък.

 

По мнението на изтъкнати критици, творбите й носят чувство за независимост с доста цвят, което ни придвижва тук-там, измислени с вяра, че те съществуват с цялата си цветност и мистика.

 

Рисуването е нейната буря, а цветовете постоянно дават светлина и раждат новото, от което се нуждаем, с цел да продължим и останем правилни на себе си.

 

 

Истинското благополучие за Йотова се състои в улавянето на взаимоотношенията сред пространство и време. Според нея, в тези моменти, когато думите не доближават, с цел да опишат сетивното, се появяват чудните пейзажи.

 

 

“Природата е изобилен източник на сила, сили и ентусиазъм за мен ”, споделя художничката.

 

 

Предстоящата независима галерия е следващият креативен връх за дамата, подчинила живота си на изкуството. В креативния си път тя е взела участие в над 15 пленери, акции и изложения.

 

 

Ади Йотова приключва Национална художествена академия със компетентност „ Текстил “ през 2003 година и оттогава не стопира своето странствуване “Отвъд забележимия свят ”, както тя е нарекла независимата си галерия.

 

 

Изкушените от изобразителното изкуство ще могат да се насладят на творбите й в Арт Галерия “Виваком ” на столичната улица “Оборище ” 3 от 17 до 28 октомври 2023 година

Тагове: Ади Йотова художник самостоятелна изложба галерия „ Виваком “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР