Прибират човек на Руди Гела в БСТНа изпроводяк, ММС сложиха

...
Прибират човек на Руди Гела в БСТНа изпроводяк, ММС сложиха
Коментари Харесай

Поредните „калинки“ назначени в тотото

Прибират човек на Руди Гела в БСТ

На изпроводяк, ММС сложиха племенника на Андрей Гюров на сладка позиция като началник в  тотализатора

Спортният тотализатор в Благоевград е с нов шеф. Той заема мястото на детронирания общинския консултант от Банско Костадин Дурчов, който съвместяваше двете позиции към две години. Новоначзначеният Николай Гюров е племенник на ексдепутата, в този момент началник в Българска народна банка - Андрей Гюров, заяви struma.bg.

Вчера Гюров бил показан пред чиновниците в Спортния тотализатор в регионалния център. За Николай Гюров, като се изключи че има високопоставени родственици, се знае, че е деятел на Политическа партия – Сандански и неизбран претендент за общински консултант от същата партия.

В трудовата му биография по нищо не проличава за какво на отиващия си екип от Министерството на младежта и спорта и министъра в оставка Димитър Илиев им е хрумнало да го сложат на тази позиция. Миналата година Гюров е работил в Районен съд – Сандански на служба призовкар. След като се дипломира като правист, той влиза в редицата на Политическа партия „ Продължаваме промяната ” и сменя попрището. Последно е работил в офиса на депутата от Политическа партия „ Продължаваме промяната “ Димитрина Хаджиева-Недина.

След като Николай Денков подаде оставката на държавното управление и те бе призната единомислещо от Народното събрание, в Българския състезателен тотализатор текат партийни назначения като за последно, осведомят източници на Tribune.bg.

Изпълнителният шеф на БСТ Георги Тарлеков с месеци заряза основни дирекции без ръководители, което хвърли в безпорядък цялата конструкция. На изпроводяк наподобява той въпреки всичко е решил от правото си да назначава, само че позициите са резервирани за хора от „ смяната “. Практиката не е непозната – по всяка възможност, в случай че предстоящ началник реши са смени назначенията, това ще ги хастари със солидни неустойки.

Назначен в тотото се оказа и някогашният шеф на държавно дружество „ Сердика Спортни Имоти “ – Евгени Марчев, който Радостин Василев „ завеща “ на Весела Лечева, а тя уволни. Името на Марчев беше част от голям скандал с тайнствен контракт сред повереното му сдружение и ЦСКА-София за стадион „ Българска Армия “. Евгени Марчев отхвърляше да напусне поста, обжалваше заповедите на Лечева и ѝ отхвърляше информация какво е подписал.

За да бъде назначен Марчев в тотото, Тарлеков особено е освободил място като е отстранил непозволено чиновници с дълготраен опит от отдел „ Контрол на мрежата “, което е едно от най-важните звена в Тотализатора.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР