При завръщането ни ще се срещнем с тези, които слизат

...
При завръщането ни ще се срещнем с тези, които слизат
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Ще бъдем контрол и опозиция на ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС

При завръщането ни ще се срещнем с тези, които слизат надолу. Ние сме Има Такъв Народ и не сме общоприета партия. Дали са били почтени по-предните избори, поради репликите сред Българска социалистическа партия и Политическа партия изпитвам подозрения. Важни са резултатите. Според нас в тази тежка конюнктура, която всеки българин усеща по джоба си, политически отговорно е да има кабинет, тъй като ще може да се оправи с проблечмите в страната. Това съобщи Тошко Йорданов на консултациите при президента.

Що се отнася до болшинството ПП-ДБ - ГЕРБ  ние сме съпротива на тази настройка, ще бъдем такава, до момента в който се събират дружно, съобщи той.

Доста сериозен надзор ще упражним по всички равнища на тяхното ръководство, съобщи зам.-шефът на Има Такъв Народ. Ще го създадем обществено, с цел да е  ясно къде има съглашателство, тъй като то е обвързвано с пари.
 
Има и оферти, които не поддържаме – двете обединения – ГЕРБ и Политическа партия извадиха нещо като желание в законодателната сфера, само че това са красиви лозунги. Там има неща, които не бихме подкрепили – геотермална сила за извличане на ток. Този проект в този му тип беше написан еднолично написан от Кирил Петков и Асен Василев, те не се съобраязиха с нас. Също и за странното предложение за цех за акумулатори в Стара Загора, тъй като те отварят дупки в корупционните практики.

За бюджета – в случай че няма постоянно държавно управление и се отиде към избори, не е добре да се приема бюджет, съобщи Тошко Йорданов. Досега мяха признати два такива сватбарски бюджети, заключи той.

Write to ТОПОВЕТЕ
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР