При полицейско преследване лек автомобил с мигранти се блъсна в

...
При полицейско преследване лек автомобил с мигранти се блъсна в
Коментари Харесай

Оперирани са мигранти, пострадали при катастрофата след гонка в Елхово

При полицейско гонене лек автомобил с мигранти се блъсна в електрически дирек в Елхово. Пострадали са четирима мигранти, няма заплаха за живота им.

Инцидентът е станал нощес към 23:30 ч. Автомобил с българска регистрация е засечен от полицейски чиновници по пътя Тополовград - Елхово. Шофьорът не е спрял след подаване на светлинен и звуков сигнал и полицията стартира гонене по основните улици на Елхово.

“Аз бях горе най-после на града. Влязоха засилени в насрещното платно и аз обърнах след тях. Бях с още едно момче. Обърнах след тях и ги подгонихме. И тук се блъснаха пред нас ”, описа очевидец.

При последвалата гонка водачът на автомобила губи надзор над возилото и се блъска в електрически дирек.

По информация на гранична полиция в автомобила са пътували 9 мигранти, определили се като сирийци. Четирима от тях са откарани в Спешния център на регионалната болница в Ямбол. Двама от потърпевшите са с мозъчно разтърсване, а другите двама-с фрактура на крайниците.

“Пострадалите в Ортопедия са оперирани. Състоянието им е устойчиво. Те се възвръщат. По същия метод в Хирургия двамата потърпевши са в устойчиво положение. Извършва се консервативно лекуване ”, сподели доктор Валентин Вълчев, заместник-директор на болница " Св. Пантелеймон " -Ямбол.

Преди по-малко от месец още веднъж имаше сходен случай в Елхово, при който автомобил с мигранти се блъсна в жилищен блок в центъра на града.

Репортер: Елеана Цанова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР