При операция с кодовото наименование Петко италианските власти разбиха трафик

...
При операция с кодовото наименование Петко италианските власти разбиха трафик
Коментари Харесай

Акция Петко разби българска банда за трафик на дрога между Италия и Словения

При интервенция с кодовото название „ Петко ” италианските управляващи разрушиха трафик на дрога сред Словения и Италия, заяви полицията на Гориция. Според нея става въпрос за тайфа българи, живеещи в словенския град Нова Горица, които се занимавали с трафик на друг тип опиати.

Техният началник Петко, на който се обаждали ежедневно, бил в Италия, по тази причина и интервенцията носи неговото име. За да се снабдят с дрога, клиентите отивали всеки ден до велосипедна писта, на която се срещали с българите. Пистата се намира в Гориция, навръх границата сред Словения и Италия.

Разследването на италианската полиция стартирало след идентифицирането на продавач на дрога в Гориция през 2015 година Тогава бил задържан и един клиент на хероин. При интервенция „ Петко ” били осъществени няколко запорирания на дрога, вследствие на което бил секнат каналът за доставка. Арестувани са и трима души, доставящи хероин от Словения. Словенската полиция от своя страна също се задействала, арестувайки двама души, които идвали постоянно в Италия, с цел да продават хероин.

По време на интервенцията са конфискувани разнообразни количества хашиш, марихуана, канабиноиди.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР