При огромен интерес премина приемният ден на народния представител от

...
При огромен интерес премина приемният ден на народния представител от
Коментари Харесай

Байрам Байрам помага на тютюнопроизводители и на животновъди в Крумовград

При голям интерес мина приемният ден на народния представител от Движение за права и свободи Байрам Байрам в Крумовград.

Той беседва със аграрни стопани, тютюнопроизводители, животновъди, представители на бизнеса и на културата, които сложиха настоящи въпроси и проблеми.

В срещата с хората, която продължи повече от два часа, участваха кметът на община Крумовград Себихан Мехмед и ръководителят на Общинския съвет Метин Байрамали.

Крумовградчани сложиха въпроса с потребността от спомагателни средства за продължение на асистентската услуга за лица, които не са попаднали по една или друга причина в стратегиите на Министерството на труда и обществената политика, макар че са в последна потребност. Бяха наранени и проблемите, с които се сблъскват реализатори по към този момент предоставени действия поради непрекъснатата смяна в цените на артикули и услуги.

Представителите на локалната власт сложиха въпроса с благоприятни условия за увеличение на средствата за възнагражденията на чиновниците в общинската администрация най-малко с % на повишение на останалите.

Беше обиден също новият референтен интервал за тютюнопроизводителите и въпросът за тези от тях, които нямат регистрация, само че са осъществили количества тютюн.

Животновъди се оплакаха от усложнения да показват документи, тъй като просто не са им издавани такива, а са вписани в регистрите.

Байрам Байрам се ангажира да изследва поставените му от жителите на община Крумовград въпроси и да предложи разновидности за разрешаването им на равнище държавни институции.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР