При много голям интерес преминаха изнесените безплатни профилактични прегледи за

...
При много голям интерес преминаха изнесените безплатни профилактични прегледи за
Коментари Харесай

Специалисти от УМБАЛ Лозенец прегледаха безплатно 40 жени за рак на гърдата в Долна баня

При доста огромен интерес минаха изнесените безвъзмездни профилактични прегледи за рак на гърдата в град Долна баня, оповестиха от УМБАЛ „ Лозенец “, по чиято самодейност се провеждат те.

Над 40 дами за рак на гърдата прегледа в съботния ден потвърденият експерт от Клиниката по хирургия на лечебното заведение доктор Драгомир Дарданов. Изнесените безвъзмездни профилактични прегледи се организираха в Медицински център „ Ясен Шамов “ в града със съдействието на Община Долна баня в границите на Световния месец за битка с рака на гърдата. При 8 от съветваните бяха открити доброкачествени промени, които постановат наблюдаване, а една беше ориентирана за хоспитализация и диагностично уточняване и лекуване.

Тази година акцията в Университетска болница „ Лозенец “ е под надпис: „ Открий го! Излекувай го! Пребори го! “ и заради огромния интерес ще продължи и през първата половина на ноември в Медицинския център (ДКЦ) на лечебното заведение. Рентгенолози от Отделението по образна диагностика правят ехография на млечна жлеза, а доктор Драгомир Дарданов съветва пациентките.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР