Президентът Румен Радев смята, че не е възможно Русия да

...
Президентът Румен Радев смята, че не е възможно Русия да
Коментари Харесай

Президентът: Невъзможно е Русия да бъде победена във войната с Украйна

Президентът Румен Радев счита, че не е допустимо Русия да бъде победена във войната, която тя води против Украйна. Според президента осъщественото тази седмица нападение против словашкия министър председател Роберт Фицо е плод на пристрастености, разпалвани около войната в Украйна.

" Аз от дълго време предизвестих, че тази война ще се разраства, само че е недопустимо в европейските общества да се насажда непоносимост към непознатия глас и ненавист.

Неприемливо е продължаването на войната и невъзможната победа над Русия да се показват като само вероятен излаз. Опитът за ликвидиране на европейски водач от радикализиран маниак поради поддръжката му за мира е показателно за следствията от тази втълпяване на непоносимост към непознатото мнение и ненавист.

Затова способстваха и доста политици, партии и медии с тяхното показване на всеки друг глас като проруски. Ако по този начин не престават нещата и не се постави завършек на тази война, ще имаме демографски опустошена страна Украйна, с изцяло унищожено инфраструктура, промишленост, производства и това ще бъдат извънредно тежки последствия освен за Украйна, само че и за цяла Европа ", разяснява пред публицисти в Ямбол Радев, представен от БНР.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР