Президентът на Замбия Хакаинде Хичилема бе на държавно посещение в

...
Президентът на Замбия Хакаинде Хичилема бе на държавно посещение в
Коментари Харесай

Президентът на Замбия даде ексклузивно интервю за КМГ

Президентът на Замбия Хакаинде Хичилема бе на държавно посещаване в Китай от 10 до 16 септември. Преди срещата си с ръководителя на КНР Си Дзинпин той посети Шънджън в провинция Гуандун, Дзинганшан в провинция Дзянси и Ниндъ в провинция Фудзиен, където се срещна задълбочено със общественото развиване на Китай.

„ Много сме щастливи да създадем държавно посещаване в Китай и Шънджън е значима спирка за нас “, съобщи Хичилема. „ Тук виждаме един на практика образец за това по какъв начин китайското държавно управление развива концепцията за специфични стопански зони. Като част от Китай Шънджън е постигнал голямо развиване и желая да се поучим от неговия триумф. Стабилните цифрови платформи са крайъгълният камък на нашето икономическо развиване. “

„ Моделът на развиване, който Китай е избрал, му придаде нов и удивителен образ. Ако посетите Шънджън и Фудзиен, както направихме ние, ще установите, че тези места не са това, което бяха преди. Мисля, че можем да се поучим от тях и точно това е задачата на Замбия - да разберем тези трендове, да ги използван в нашия народен подтекст, да забележим какво си коства да научим и да използван на процедура “, добави още Хичилема.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР