Президентът Джо Байдън в неделя призова компаниите за леки закуски

...
Президентът Джо Байдън в неделя призова компаниите за леки закуски
Коментари Харесай

Байдън призовава компаниите за леки закуски да спрат „свиващата се инфлация“, наричайки я „ограбване“

Президентът Джо Байдън в неделя прикани фирмите за леки закуски да спрат „ свиващата се инфлация “, когато бизнесът понижава размерите на продуктите, само че резервира цените същите, описвайки практиката като „ машинация “.

„ Някои компании се пробват да изтеглят бързо, като свиват продуктите лека-полека и се надяват, че няма да забележите “, сподели Байдън във видео, оповестено в X, прочут преди като Twitter, преди Super Bowl LVIII.

„ Починете ми. На американската аудитория й омръзна да я играят за простаци. Призовавам фирмите да спрат това. Нека се уверим, че бизнесът прави вярното нещо в този момент “, сподели той.

Байдън, който не предложи решения или политики за справяне с практиката, не назова съответни компании, само че във видеото бяха показани няколко марки, в това число Gatorade, Doritos, Breyers и Tostitos.

„ Оценяваме, че президентът би трябвало да отклони вниманието от инфлацията, която се задържа по време на неговото ръководство “, сподели Дейвид Чавърн, президент и основен изпъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР