През тази година се очакват няколко сватби в кралските семейства

...
През тази година се очакват няколко сватби в кралските семейства
Коментари Харесай

Как султанът на Бруней омъжва дъщеря си

През тази година се чакат няколко сватби в кралските фамилии (цели две за това на Йордания), както и раждането на няколко кралски бебета - принцеса Йожени беше последната, която показа радостната вест, че е бременна.

Чак в този момент обаче научаваме за една кралска женитба, състояла се преди седмица. Един от най-богатите хора в света - султанът на Бруней, омъжи една от дъщерите си. Принцеса Азема Болкиах към този момент е брачна половинка на принц Бахар ибни Джефри Болкиах.

Съвпадението във семействата на младоженците не е инцидентно - двамата са първи братовчеди. Докато 38-годишната Азема е щерка на султан Хасанал Болкиах, принц Бахар е наследник на брата на султана Джефри Болкиах.
          View this post on Instagram                      

Тържествата, свързани със сватбата, са почнали още на 8 януари в банкетната зала на резиденцията на султана Истана Нурул Иман. В идващите дни са се състояли седем публични церемонии.
          View this post on Instagram                      

Сред тях са размяната на блага сред фамилиите на младоженците, представянето на новия им герб, тридневна сватбена гала, публична вечеря и заключителен обред по бракосъчетанието, който се е състоял на 15 януари, разясняват Borneo Bulletin.
          View this post on Instagram                      

Част от фотосите от събитието са виждаме на формалния профил на принц Матин - по-малкия брат на принцеса Азема и един от най-желаните ергени освен в Бруней, само че и в цяла Азия. " Толкова съм благополучен за скъпата ми сестра и за Б.Дж.Б ", написа той към една от фотографиите.
          View this post on Instagram                      
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР