През последното десетилетие се чудех защо родителите не настояват за

...
През последното десетилетие се чудех защо родителите не настояват за
Коментари Харесай

Родителите не осъзнават, че децата се провалят, защото в отчетите се казва, че получават оценки и оценки

През последното десетилетие се чудех за какво родителите не упорстват за повече, когато става въпрос за децата им ' обучение. Докато провеждахме фокус групи – в учебни квартали, където равнищата на умения за незадоволително обслужени възпитаници бяха умопомрачително ниски – родителите ни споделяха, че децата им се „ оправят добре “ академично. Бях замаян. Как можаха да бъркат толкоз?

Налични са запаси в помощ на възпитаници, които не работят на равнище клас. Но някак си родителите не осъзнават, че личното им дете има потребност от помощ. Щатите и учебните квартали изразходват милиарди федерални долари за подкрепяне на Коронавирус, с цел да обезпечат уроци, лятно учебно заведение и в допълнение време за образование. И въпреки всичко има доста малко търсене на тези услуги. Дори когато отличните университетски запаси са елементарно налични, родителите не се възползват от тях.

Този месец Gallup и Learning Heroes разгласиха изследване измежду родители на държавни учебни заведения K-12, което разкрив...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР