През последните месеци толкова много хора публикуваха и споделяха видеоклипове

...
През последните месеци толкова много хора публикуваха и споделяха видеоклипове
Коментари Харесай

Култов илюзионист смрази Земята! Посочи откъде ни гледат

През последните месеци толкоз доста хора разгласиха и споделяха видеоклипове с НЛО в социалните медии, че това стана съвсем всекидневно, само че когато оня ден самопровъзгласилият се екстрасенс Ури Гелър разгласява видеоклип на мистериозния цилиндричен обект, той бързо натрупа близо 100 000 гледания. 

„ Астрономите търсят обекти отвън нашата слънчева система от десетилетия “, написа той. „ След това пък дойдоха по едно и също време две. Кога да чакаме идващия? И на какво могат да ни научат? „ Те “ ни следят, с цел да се уверят, че [ядрените оръжия] няма да се задействат “.
-->
„ Обектите отвън слънчевата система “, за които той приказва, са „ Оумуамуа “, който прелетя около нашата планета през 2017 година, и втори галактически обект, който избухна над Папуа Нова Гвинея през 2014 година

Въпреки че някои астрономи, като Ави Льоб , имат вяра, че обектите може да са изкуствени по природа, други учени към момента не са решили сигурно какви са били те.

Ури Гелър към този момент е разгласил в обществените медии кадри на друго НЛО с форма на диск.

Той сподели: „ Ако това е фалшификат, апелирам, обяснете ми по какъв начин се прави. Ако е същинско, уау, необикновено. "

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР