През октомври витае романтично настроение в живота ви, Раци. Дори

...
През октомври витае романтично настроение в живота ви, Раци. Дори
Коментари Харесай

Раци, през октомври обърнете внимание на близките си

През октомври витае сантиментално въодушевление в живота ви, Раци. Дори и през скучната есен душата може да пее от благополучие. Самотните хора ще имат по-голяма възможност да срещнат сродната си душа, а двойките ще изживеят още веднъж интервала на влюбване. Под въздействието на хармоничното Слънце във Везни всичко в света се стреми към равновесие. Ракът съвършено се управлява, осъзнава задачите и търси способи да ги реализира. Единствената спънка пред триумфа е непознатата злоба, по-добре е проектите да се пазят в загадка. При пълнолунието на Ловеца през октомври ползите на кариерата са преди всичко, всичко останало е второстепенно. Въпреки многото компликации, нуждата да работи до късно, Ракът ще успее да се потвърди пред началниците си от най-хубавата страна.

Началото на октомври ще бъде запомнено с приятни изненади, свързани с пари. Благодарение на нарастването ще бъде допустимо да се доближи ново равнище на приходите или наследството може ненадейно да падне. Въпреки обхваналата ви еуфория, хороскопът поучава да отложите харченето. Трябва да мислите за бъдещето: Ако сложите пари на влог, те няма да се разпилян в дреболии. Въпреки че скромният Рак е съкрушен от всеобщото внимание и не се стреми към водачество, под въздействието на Венера в Лъв стилът му на държание ще се промени фрапантно. Не всеки ще успее да се оправи с тъмните страни на душата, по тази причина не трябва да се пробва да влезе в необикновена за себе си роля. След като се поддадете на изкушението на властта, е елементарно да бъдете въвлечени в кръговрата на клюките и тайните интриги.

Настроението в средата на месеца ще бъде непредсказуемо, заради липса на убеденост в себе си. Възможни са разстройства в проектите и неприятности, които ще задълбочат недоволството от себе си. Звездите поучават през октомври да не губите време в самооценка, а да действате макар компликациите. Упоритостта води към задачата, а мислите водят до обезсърчение - изборът е явен. Меркурий във Везни ще ви помогне да стигнете до вярното решение, защото цялото внимание е ориентирано към вътрешния свят. Това е добър интервал за работа с психолог, за търсене на насоки. Имайки мощна вътрешен глас, Ракът ще може да си отговори на въпроса: какви вероятности го притеглят и какво би трябвало да се направи за това. Може да се наложи да преминете образование и да усвоите нова специалност.

Лиричният завършек на октомври ще помогне за подсилване на фамилните връзки. Това е времето за сладки смешки, изненади и трогателни самопризнания в обич. Хороскопът предлага да прекарвате повече време с обичаните си хора. Помагането на родителите, прекарването на време дружно с децата са дребна част от огромното фамилно благополучие. Въпреки че Марс в Скорпион е време на оптималната интензивност, някои Раци може да се оплакват от липса на сила. Жените, които възнамеряват бременност, са най-уязвими: Стресът предизвиква болести на репродуктивната система. За да намалите рисковете, би трябвало да се откажете от неприятните привички и да въведете нови правила: Здравословно хранене, честа отмора и първокласен сън.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР