През лятото повечето жени не обичат да носят много грим

...
През лятото повечето жени не обичат да носят много грим
Коментари Харесай

Грешката, която не бива да допускате при нанасяне на коректор

През лятото множеството дами не обичат да носят доста грим и това важи с особена мощ за декор дьо загар, пудра и всички останали артикули, които имат наклонността да се разтичат и размазват в жегата. 

Едно от нещата, от които мъчно се отхвърляме, е коректорът, който има свойството да ни накара да изглеждаме свежи и отпочинали, даже след незадоволително сън. Ако сте от дамите, които са пробвали какво ли не, с цел да се избавят от тъмните кръгове и единственият вид е просто да ги прикрият, то сигурно ни разбирате?

Знаете ли обаче по какъв начин да го нанасяте вярно?

Оказва се, че доста дами вършат една съществена неточност – нанасят коректора си с пръсти. Когато се гримираме, през ръцете ни минават цялостен звук разнообразни артикули, което автомантично значи, че до момента в който стигнем до деликатната кожа, намираща се под очите ни, пръстите ни към този момент са много мръсни. В взаимозависимост от поредността, в която нанасяте грима си, е доста допустимо най-после по ръцете ви да има даже сенки и серпантина, които могат да доведат до неравномерен цвят и размазване – все неща, които се опитваме да избегнем.

 romee tips

Оставяйки неравното покритие настрани, бактериите са това, от което най-вече би трябвало да се тормозим, когато използваме пръстите си за гримиране. Попадайки върху тънката кожа в тази зона, те доста елементарно могат да провокират появяването на пъпки, а също така могат да попаднат и в очите ни. 

Ето за какво инвестицията в хубава четка, която ни служи единствено за коректор, е безусловно оправдана. Друг вид е потреблението на апликаторите, които идват със самия артикул. В случай, че към този момент употребявате четка за прикриване на тъмните кръгове, сигурно забелязвате какъв брой по-лесно е да вземете вярното количество от тубичката. Коректорите са мощно пигментирани, с цел да могат да покриват добре и от време на време прекаляваме с количеството, когато ги слагаме първо върху пръстите си. С четката също по този начин е по-удобно да нанесете цвета с потупващо придвижване, което дава доста по-естествен резултат и положително покритие, в сравнение с когато го размазваме с пръсти. 

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР