През август ще усетите изтощение и материални и финансови проблеми.

...
През август ще усетите изтощение и материални и финансови проблеми.
Коментари Харесай

Тароскоп за зодия Скорпион за август

През август ще усетите безсилие и материални и финансови проблеми. В последно време сте претрупани, работите доста и рядко намирате време за отмора. Пренебрегвате грижата за себе си и организмът ви изнемогва. Искате да помогнете на доста свои близки, само че първо би трябвало да помогнете на себе си. Поставете благосъстоянието си преди всичко и ликвидирайте всички проблеми, които попречват вашата непоклатимост. Колкото и да сте амбициозни, няма да постигнете нищо, в случай че сте на лимита на силите си. Намерете разумен метод за реализиране на задачите си, без да се постанова да жертвате себе си. 

През този месец ще преминете през интервал на празнина, отчаяние, прочувствени неуспехи или неизпълнени стремежи. Не оставяйте тази обстановка да ви влезе под кожата, концентрирайте се върху нещо друго, което ви носи наслада. 
Скорпиони, би трябвало ви отмора ‍
Подарете си релаксиращи дни, които да презаредят батериите ви. Ако послушате този съвет, Четворка Мечове ще ви донесе пълноценна отмора, успокоение и изцяло възобновяване както душевен, по този начин и физически. Необходимо е да прекарате време отвън работното място, тъй като стресът там ви въздейства, даже да не го осъзнавате. 

След като презаредите батериите си, Императрицата ще ви извърши с женска и креативна сила. Ще имате сили да се погрижите за себе си и околните си, ще пращите от хрумвания и възторг. Краят на месеца ще бъде благодатен за вас както в директния, по този начин и в преносния смисъл. Ако на този стадий не мислите за бебе, в главите ви ще се родят нови проекти и цели. Този интервал ще докара до обилие и напредък в разнообразни аспекти от живота ви. 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР