През април клиентите на А1 могат да вземат за себе

...
През април клиентите на А1 могат да вземат за себе
Коментари Харесай

Избирай от селекция безжични слушалки на лизинг без оскъпяване от А1 до края на април

През април клиентите на А1 могат да вземат за себе си или непосредствен нови безжични слушалки на лизинг без оскъпяване. Офертата важи за селекция слушалки от някои от водещите софтуерни компании – Samsung, Apple и Huawei. Моделите, сред които клиентите на А1 могат да избират, са Samsung Galaxy Buds2 Pro, Apple AirPods 2 MV7N2ZM/A, Huawei FreeBuds 5 и Samsung Galaxy Buds FE.

Ергономичният дизайн на слушалките Samsung Galaxy Buds2 Prо с 15% по-малък размер обезпечава комфортно носене с положително фиксиране в ушите. Слушалките разполагат със сензорна повърхнина за ръководство на функционалностите с едно или няколко докосвания, както и опция за интензивно шумопотискане (ANC), която към този момент отстрани повече звуци от околната среда. Въпреки шумопотискащата функционалност обаче, този модел е екипиран и с сензитивен Voice Detect, който от своя страна при схващане на глас автоматизирано превключва от ANC режим към Ambient тон. Така не се постанова свалянето им, с цел да чуете събеседника. Вземи Samsung Galaxy Buds2 Prо на погашение с мобилен проект Unlimited S от А1 за 14,94 лв. на месец за 24 месеца

Част от селекцията на А1 са и слушалките Samsung Galaxy Buds FE, които са на по-достъпна цена. Tози модел също разполага с функционалност за уединяване на близките звуци, както и благоприятни условия за елементарно сдвояване, гласов помощник и пробуждане с глас. През сегашния месец Galaxy Buds FE са налични на погашение без рента за 24 месеца против 8,28 лв. на месец с проект Unlimited S.

Apple AirPods 2 MV7N2ZM/A са различен модел, който телекомът предлага на погашение без оскъпяване през целия април.Безжичните слушалки от второ потомство разполагат с двойни микрофони, които автоматизирано усъвършенстват параметрите на обработка на звука, и акселерометър, измерващ ускорението по време на придвижване. Едно зареждане на слушалките разрешава до 5 часа слушане на музика, а единствено 15 минути в специфичната кутия с батерия дава до 3 часа време за слушане и до 2 часа за диалози.Моделът е достъпенсрещу 11,22 лв. на месец без оскъпяване с проект Unlimited S от А1.

Huawei FreeBuds 5 е моделът безжични слушалки с един от най-нестандартните дизайни. Те са първите слушалки от китайския софтуерен производител с сходна форма, въодушевена от така наречен резултат на капката на принц Рупърт. Дизайнът им освен се отличава, само че и обезпечава дълготрайно потребление, защото не провокира дискомфорт и отмалялост в ухото. FreeBuds 5 разполага с 3 микрофона и логаритъм за дълбока невронна мрежа (DNN), които усъвършенстват гласа и понижават страничния звук за по-ясни и чисти диалози. Моделът се предлага на лизинг без оскъпяване за 8,28 лв. на месец с проект Unlimited S.

Защо се нуждаеш от безжични слушалки?

Свободно придвижване

С безжични слушалки придвижването става елементарно и без заплитане в непотребни кабели. По този метод спортуването, танцуването или даже чистенето вкъщи е по-приятно и свободно, а рискът от това да закачиш кабела и телефонът ти да падне – липсва.

Качество на звука

Безжичните слушалки са постоянно считани за слаби откъм мощ и качество на звучене. Днес това напълно не е по този начин – те постоянно са оборудвани с най-новите технологии за шумоизолация и разрешават лични настройки, с които устройството да следва твоя диалект и придвижване до съвършенство.

Стилен и стилен дизайн

Безжичните слушалки безспорно са аксесоарът на новото потомство. Те постоянно са носени даже без да се употребяват, просто тъй като харесват на своя притежател, без да пречат. Моделите и цветовете, в които се оферират са разнородни, а подобаваща форма може да се откри за всеки вид ухо.

През месец април селекцията безжични слушалки от А1 е налична за потребителите на лизинг с 0% оскъпяване и мобилен проект Unlimited. Избери подобаващия за теб модел и направи всекидневието си по-цветно.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР