През 2013 г. една от най-чаровните лекоатлетки - Ивет Лалова,

...
През 2013 г. една от най-чаровните лекоатлетки - Ивет Лалова,
Коментари Харесай

Как агнето стана символ на любовта на Ивет Лалова и съпруга ѝ?

През 2013 година една от най-чаровните лекоатлетки - Ивет Лалова, сподели най-важното " Да! " в своя живот. Чу го нейният обичан Симоне Колио.

Двамата не престават и през днешния ден да са една от най-атрактивните спортни двойки, а в обществените мрежи не се свенят да показват любовта си.

Седмата най-бърза жена в света на 200 м от шампионата в Доха през 2019 година, постоянно разгласява фотоси със брачна половинка си, който е и нейн треньори и ѝ оказва помощ да покорява върховете. Симоне пък постоянно споделя забавни случки с чаровната българка. Знаете ли, че по време на красивата сватбена гала, Ивет му е дала обещание... агне?

А повода е, че думата за животното на италиански ( " agnello " ) доста прилича тази за пръстен ( " anello " ).
Вижте тази обява в Instagram.

" Ще ви опиша една история от сватбата. Във значимата фраза " Симоне, давам ти този пръстен като знак... " Ивет не можеше да запомни думата " пръстен " и я бъркаше с " агне ".

Дни наред тя се мъчеше да не направи неточност. Пред олтара, в цялостна тишина, пред Дон Матео, който ни гледаше с усмивка, Ивет сподели: " Симоне, давам ти това агне... " Беше доста прочувствено!

Искам да я виждам в очите, да се усмихвам и да ѝ напомням какъв брой я обичам и какъв брой съм благополучен с нея ", написа Симоне.

А Ивет разяснява в закачлив жанр: " Давам ти това агне като знак на нашата обич ".
Вижте тази обява в Instagram.

Семейство Колио не престават да сияят един до различен през днешния ден. Както в свободното си време, по този начин и на пистата. След като коронавирусът провали сезона през 2020 година, Ивет се приготвя с цялостни сили за присъединяване си на олимпийските игри в Токио. Тя към този момент покри норматив и за пети път в своята кариера ще излезе на пистата на най-важния състезателен конгрес на планетата.

Игрите трябваше да се състоят през 2020 година, само че бяха отсрочени с 12 месеца поради пандемията в международен мащаб.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР