Преходен съвет, натоварен да избере нови лидери за Хаити, променя

...
Преходен съвет, натоварен да избере нови лидери за Хаити, променя
Коментари Харесай

Преходният съвет на Хаити приема безпрецедентна ротация на ръководството, тъй като страната е изправена пред смъртоносно гангстерско насилие

Преходен съвет, претрупан да избере нови водачи за Хаити, трансформира метода, по който работи в ход, който изненада мнозина като тайфа насилието гълтам страната.

Вместо да имат един президент на съвета, четирима дългогодишни политици ще се редуват отпред на съвета на всеки пет месеца, съгласно двама членове, които не са били упълномощени да споделят обществено промени, защото към момента не са били оповестени.

Членовете споделиха на Асошиейтед прес късно в сряда, че съветът също по този начин към този момент ще преглежда петима членове като болшинство, вместо четирима. Съветът се състои от девет члена, седем от които имат право на глас.

„ Това е същинска смяна “, сподели Робърт Фатън, специалист по хаитянска политика в Университета на Вирджиния на измененията. „ Мисля, че е хубаво, че те в действителност ще споделят властта в този момент. … Това е нещо, което е доста рядко в хаитянската политика. “

Едгард Льоблан Филс, вляво, и Смит Августин се приготвят да театралничат за групова с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР