Предводителят на Аякс Амстердам – Морис Стайн, отписа възможността тимът

...
Предводителят на Аякс Амстердам – Морис Стайн, отписа възможността тимът
Коментари Харесай

Треньорът на Аякс: Няма да има неуместна арогантност срещу Лудогорец

Предводителят на Аякс Амстердам – Морис Стайн, отписа опцията отборът му да подходи надменно в реванша в плейофа за Лига Европа против Лудогорец.

Нидерландският гранд победи с 4:1 разградчани предишния четвъртък в България и влизат повече от спокойни за реванша на „ Йохан Кройф АренА “ в четвъртък.

'Berghuis is ziek, hoop dat hij er morgen bij is'
— AFC Ajax (@AFCAjax)
Срещата сред двата тима е с начален час 21,00 и ще може да наблюдавате онлайн по DIEMA SPORT 3.

“Предполага се, че елиминацията е завършила, откакто си спечелил с 4:1 като посетител “, стартира Стайн на конференцията преди реванша на Аякс против българския първенец Лудогорец.

„ Със сигурност ние ще приемем нашата игра съществено и към момента сме заети със противника. Трябва да заобикаляме да се разсейваме от неуместна надменност. Ще сме фокусирани на 100% и ние като щаб сме виновни за това “, продължи треньорът на нидерландския исполин.

Стайн публично и приветства Жорж Микаутадзе, който пристигна от ФК Метц. Общо 10 нови играчи укрепиха амстердамци през това лято. „ Щастлив съм, че пристигнаха нови играчи и в този момент ще претърпим трансформация. Всичките ни позиции към този момент са заети и съм уверен, че момчетата ще се оправят “.

„ Да направиш тим с 10 нови си е предизвикателство, само че ние добавихме качество, тъй че съм убеден, че можем да станем първенци “, продължи Стайн по време на брифинга за родните „ орли “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР