Предвижда се поетапно до края на юни да бъде извършено

...
Предвижда се поетапно до края на юни да бъде извършено
Коментари Харесай

МОСВ: Предвижда се почистване на цялата републиканска пътна мрежа

Предвижда се поетапно до края на юни да бъде осъществено разчистване на цялата републиканска пътна мрежа. Това се показва в оповестена информация на уеб страницата на Министерството на околната среда и водите (МОСВ) по отношение на подхванати дейности по сигнал, получен на мобилния „ зелен телефон “ през март. Сигнал за „ нечисти с боклуци са всички отбивки на пътищата из страната “ е регистриран на 6 март и е предаден по подготвеност на Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ) и Националното съдружие на общините в Република България (НСОРБ).

„ Съгласно получена информация от АПИ, на всички автомагистрали се правят ежемесечни действия по разчистване на пътното платно, както и на площадки за временен отдих и на прилежащите съдове за боклук. Предвижда се поетапно до края на месец юни 2024 година да бъде осъществено разчистване на цялата републиканска пътна мрежа “, осведомят от екоминистерството.

Общо шест сигнала са постъпили на мобилния „ зеления телефон “ . Сред тях са такива на нерегламентирано депозиране боклуци, замърсяване на реки, неприятни миризми.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР