Предстоят събития, но те са в рамките на нормален и

...
Предстоят събития, но те са в рамките на нормален и
Коментари Харесай

Социолог: При ротацията ще има променена гарнитура с нови акценти и нова политика

Предстоят събития, само че те са в границите на естествен и разгласен календар. Нито е изненада Конгресът на Движение за права и свободи, нито ротацията. Почти съм изцяло уверен, че ще се стигне до промяна на министри. Ако не се стигне, ротацията ще пропадне и ще се отиде на избори. Тази прогноза направи в изявление в bTV социологът Кънчо Стойчев.

" Ще има една много изменена " гарнитура “ на Министерския съвет с нова политика. Все по-активна става ролята и на Движение за права и свободи, които най-малко и не публично не са част от сглобката ", добави той.

" Ахмед Доган приказва рядко, все по-късо, постоянно поема големи опасности в това, което споделя. " Станахме машина за избори, а къде са ползите на хората ", пита той. Кой различен партиен водач е имал смелостта да каже, че е сбъркал и ще го поправи? ", сподели Стойчев.

" За думите на Доган: регистрира се сериозен електорален проблем. Той ясно декларира, че ще се опита да го реши и споделя и по какъв начин. Най-важното, което споделя Доган, е световният взор. Простата фраза: " Светът е различен “. Ние продължаваме да живеем в евроцентричната си заблуда. Ние европейците сме 2-4% от света, 5 най-много, всички бели хора на света са 8%, а ние продължаваме да си мислим, че светът се върти към нас. Глобализацията завърши пред очите ни ", разяснява социологът.

Кънчо Стойчев заключи, че точно това е предизвестието на Доган. " Той споделя на всички хора да мислят и че би трябвало да имаме доста по-балансирана и деликатна политика ", добави социологът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР