Предстоят рецензиите за Дюн: Част втора“, новата плоча научна фантастика

...
Предстоят рецензиите за Дюн: Част втора“, новата плоча научна фантастика
Коментари Харесай

Преглед на филма „Дюна: Част втора“ — Тимъти Шаламе, Зендая и пясъчните червеи се завръщат в XXL спектакъл

Предстоят рецензиите за „ Дюн: Част втора “, новата плоча научна фантастика от режисьора Дени Вилньов. „ Много по-добре от първа част “, ​​възкликва почитател. „ Има нещо по-живо в него. “ Странно, това утвърждение идва от самия Вилньов, говорейки предишния декември, неговите запаси по отношение на личния му оригинал от 2021 година не бяха упоменати по това време. На премиерата на новия филм в Лондон звездата Тимъти Шаламе отиде по-далеч. Човек даже не е належащо да е гледал първия Dune, разгласи той, с цел да бъде затрит от продължението.

Колкото и талантлив реализатор да е Шаламе, тази имитация замря на устните му. Но Вилньов евентуално е прав за филм с проницателна композиция от епична хармония и човешка драма.

Трудната продажба загатва за предисторията. Финансистите от Warner Bros отхвърлиха да финансират този втори епизод, до момента в който първият не се оказа шлагер, макар че бяха проектирани като две половини. Осветена със забавяне, втора част в този момент се движи с избрана оправдана лекост, уверена в своята м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР