Предстоящата смяна на сезоните е повод да надникнем отново към

...
Предстоящата смяна на сезоните е повод да надникнем отново към
Коментари Харесай

Моден микс: Разгледайте последните тенденции при дамските и мъжките обувки

Предстоящата промяна на сезоните е мотив да надникнем още веднъж към настоящите трендове при дамските и мъжките обувки. Ако до този миг сте се възпирали да обновите дрешника, дано моделите, които ви представим през днешния ден, предизвикат у вас храброст и възторг. Предстоящата промяна на сезоните е мотив да надникнем още веднъж към настоящите трендове при дамските и мъжките обувки. Ако до този миг сте се възпирали да обновите дрешника, дано моделите, които ви представим през днешния ден, предизвикат у вас храброст и възторг. Удивително е по какъв начин една обувка може да промени визията ни. Затова постоянно е за предпочитане да я избираме с усет и грамотно.

Кои трендове при дамските и мъжките обувки ще са на мода до края на 2023 година?

Последните няколко сбирки на международни фешън къщи ни демонстрираха, че нещо, което е било на мода преди, по някое време още веднъж завихря вниманието към себе си. Затова не бързайте да сменяте внезапно стила си. Може да употребявате богатата гама дамски обувки в MODIVO да вземем за пример, с цел да създадете още по-заинтригуващи тоалети през идващите месеци. Смело потърсете нов чифт на платформа. Той ще бъде скъп през есенно-зимния интервал.

Преди да преминем към споменаване на моделите обувки, които си коства всеки да има в дрешника си, дано изясним едно събитие. То пронизва мъжките и дамските сбирки и прелива детайли от едната в другата. Затова и през тази есен-зима може да експериментирате с мъжествени и женствени стилове.

В онлайн магазин MODIVO предлагаме горещо да разгледате сбирките от лоуфъри, ботуши, боти, сникърси и мокасини. На мода ще са всевъзможни дамски и мъжки обувки с приковаваща вниманието подметка. Ако харесвате моделите с връзки, самоуверено грабнете няколко чифта в атрактивен ослепителен цвят и черно, кафяво, неустоимо тъмносиньо или пък тъмнозелено.

Как стилът ви да не остане неусетен?

Фаворит през идващите сезони изрично ще бъде платформата. Може да изберете мъжки и дамски обувки с грубовата визия и да ги носите по публични и неофициални мотиви. С наслада ще се убедите в това, разглеждайки новите сбирки. В тях има по нещо за всеки - без значение дали е роден да бъде ексцентричен, или избира да акцентира своята съвестност и недостижимост.

Мъжете ще побеждават, наблягайки стила си с чифт типичен есенни обувки. На мода остават ботушите, ботите челси и лоуфърите. Разбира се, може да заложите и на чифт качествени мокасини, кецове или сникърси. Оксфордките ще освежат деловия ви дрешник. С тях ще сте подготвени за следващата работна среща в ресторант или пък посещаване на театрално зрелище.

За дамите предлагаме боти и ботуши с връзки. Тази година разнообразието от цветове и атрактивни дизайнерски детайли е неустоимо. Затова не се чудете, в случай че на моменти връзките не извършват своята нормална функционалност, а са просто украса.

Как да продължим да спортуваме, даже когато на открито захладнее и завали?

За доста хора спортът към този момент е неизменима част от всекидневието им. Неслучайно от ден на ден търсим комфортни обувки. Ако хвърлите взор към шкафа си, сигурно там ще откриете повече спортни модели, в сравнение с сте имали преди. В MODIVO сме подготвени да ви предложим спортни обувки, с които да продължите да бъдете физически дейни, даже когато на открито температурите се намалят.

Разнообразието от дамски и мъжки обувки може да сортирате съгласно персоналните ви желания. Тази година при дамските маратонки (които постоянно са с висока подметка) да вземем за пример на мода са бялото и черното и всички техни нюанси. За изсъхнало време грабнете чифт от плат, само че за дъжд незаменими са обувките от кожа. На мъжете ще харесат доста сериите от ретро маратонки. Те връщат приятните мемоари от предишното и радват със общоприети, само че и нетипични разцветки.

 

 
Тази публикация ви хареса? Следете всичко най-интересно от Econ.bg и във
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР