Предстои спешна и аварийна подмяна на водопровода в Свищов, за

...
Предстои спешна и аварийна подмяна на водопровода в Свищов, за
Коментари Харесай

Генчо Генчев: Предстои аварийна подмяна на водопровода в Свищов

Предстои незабавна и спешна замяна на водопровода в Свищов, с цел да може при зародила повреда, жителите на града да не бъдат подлагани на воден режим. Това сподели в изявление " Фокус " Генчо Генчев, който завоюва безапелационно изборната конкуренция за кмет на Община Свищов още на първи тур.
Той благодари на гласоподавателите за гласуваното му доверие и съобщи, че всеки вложен лев и разкрито работно място е добавена стойност за града. " Предстоят първи срещи с Министерството на околната среда и водите и Министерството на районното развиване и благоустройството. Знаете, че и по време на изборите, и по време на празниците на Свищов, градът изпадна във воден режим. Всеки един миг Свищов може да остане за дълго време без вода, което е най-сериозният проблем, за който би трябвало да търсим решение. Вече имаме зелена светлина от институциите. ВиК Йовковци е изготвило своята план-сметка какви средства ще са нужни за незабавно и спешно към този момент, тук приказваме за спешна замяна на новия остарял тръбопровод, който още веднъж да изградим, с цел да успокоим нашите съграждани, че при зародила повреда няма да бъдат подложени на воден режим и безчовечен условия да не могат да употребяват вода ", изясни новоизбраният кмет.
Генчо Генчев напомни, че през последните четири години в Свищов са вложени 60 млн. лв. и увери, че дейностите по планове ще продължат и през новия мандат. " Залагаме на планове във всички сфери, които да бъдат изпълнени със наличие и да служат на хората ", изясни кметът. Ще се работи в посока обучение, обществени действия и опазване на здравето. Ще се търси съдействието на просветителното министерство и Министерски съвет по отношение на бюджета на Стопанска академия за идната година, сподели още кметът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР