Представителство на Министерството на външните работи на Китай в Макао

...
Представителство на Министерството на външните работи на Китай в Макао
Коментари Харесай

Представителство на МВнР в Макао разкритикува последния доклад на Държавния департамент на САЩ за човешките права

Представителство на Министерството на външните работи на Китай в Макао изрази остро неодобрение от констатациите в последния Доклад на Държавния департамент на Съединени американски щати за положението на човешките права, свързани със специфичния административен регион.

Говорител на представителството съобщи, че тази година се навършват 25 от връщането на Макао в рамките на Китай и през този интервал централното държавно управление ползва цялостно, тъкмо и недвусмислено правилата за „ една страна, две системи “ и висока степен на автономност. Жителите на Макао се употребяват с необятен набор от права и свободи, предоставени от Конституцията на КНР и Основния закон на региона. 

През предходната година, управляващите на Макао координират развиването и сигурността, бе признат закон за националната сигурност в региона, утвърдена промяна на изборната система и усъвършенствана структурата на локалното държавно управление. Системата за обществено обезпечаване и претовареност също се усъвършенстват непрестанно, а чувството за изгоди и сигурност измежду макаосците се покачват, сподели още представителят.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед17711 " ЛЕВИЦАТА! " внесе документите си в ЦИК за присъединяване в изборитеАлтернативен Поглед25287Д-р Мариян Карагьозов: Вижда ли се краят на ерата Ердоган след локалните избори в Турция?Алтернативен Поглед18931Д-р Мариян Карагьозов: Ще има ли серпантина на ескалацията на израелско-иранския спор?Алтернативен Поглед65900В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избориАлтернативен Поглед39813Доц. Григор Сарийски за Европейски Съюз: Не може да има попътен вятър за транспортен съд, който няма посока!Алтернативен Поглед129768Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед89420Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагера
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР