Представители на германската компания за производство на свръхлеки самолети Flight

...
Представители на германската компания за производство на свръхлеки самолети Flight
Коментари Харесай

Германска компания, лидер в света при производството на свръхлеки самолети, ще отвори предприятие в Казахстан

Представители на немската компания за произвеждане на свръхлеки самолети Flight Design са оповестили за проектите на компанията да създава свръхлеки самолети от серията CT в Казахстан.

Както оповестяват от казахстнасктата държавна компания Kazakh Invest, това е станало на взаимна конференция на немската компания Flight Design GmbH и казахстнасктата държавна компания Kazakh Invest, която се е провела по време на 30-то ревю за авиация с общо предопределение AERO Friedrichshafen в град Фридрихсхафен, Германия.

По думите на изпълнителния шеф на Flight Design, Даниел Гюнтер, планът за произвеждане на самолети ще бъде осъществен с групата компании " Вираж " на територията на свободната икономическа зона в столицата Алмати, написа Forbes.

За тази цел, страните ще основат взаимно дружество с наименованието Flight Design Kazakhstan. Произведените в казахстанското дружество самолети ще се продават на локалния и на външния пазар, прецизират от немската компания.

Както означават от казахстанскта компания, Flight Design се счита за международен водач при производството на свръхлеки самолети с повече от 25 години опит. Днес самолетите на компанията летят допълнително от 40 страни в света.
 Германската Henkel публично мести районния си офис от Русия в Казахстан
Германската Henkel публично мести районния си офис от Русия в нейна прилежаща страна

Това ще е районния център на компанията за 9 държави
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР