Представители на европейското разузнаване са заявили пред Financial Times, че

...
Представители на европейското разузнаване са заявили пред Financial Times, че
Коментари Харесай

Западното разузнаване очаква серия опити за руска диверсия в Европа

Представители на европейското разузнаване са декларирали пред Financial Times, че съветските разследващи служби са подготвени да работят по-координирано и нападателно, без оглед възможните жертви.

От немската Федерална работа за отбрана на конституцията установяват доста повишение на риска от съветски саботажи „ с висок капацитет за нанасяне на вреди “. Европейското разузнаване упреква Русия и в огромни хакерски офанзиви и дезинформационни акции за реализиране на оптимален напън „ на всички фронтове ”.

Неотдавна в Германия бяха арествани двама хипотетични съветски сътрудници, възнамерявали офанзиви против немски военни и логистични уреди. Съвсем скоро хакери, следени от Русия, обявиха, че са хакнали сървърите на Социалдемократическата партия на немския канцлер Олаф Шолц. В Русия се скри и търсен с алена бюлетина някогашен необут на немска платежна сисема с карти, която измами милиони германци.

В Русия се реалокира да живее и работи някогашна външна министърка на Австрия от Австрийската партия на свободата, а през есента на 2023 година някогашен началник на австрийското...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР