Представете си мъж от най-страстните романи. Как изглежда той във

...
Представете си мъж от най-страстните романи. Как изглежда той във
Коментари Харесай

Ще се влюбите на мига: Как изглежда най-красивият италиански милиардер

Представете си мъж от най-страстните романи. Как наподобява той във вашето въображение? Обзалагаме се, че първият вкусен мачо, който е изплувал във фантазиите ви, е парещ вкусен италианец.  

 
                             

 

Леонардо Мария Дел Векио е фантазията на милиони дами по света. Той е най-младият италиански милиардер и правоприемник на Леонардо Дел Векио-старши, който основава компанията за очила Luxottica през 1961 година Luxottica придобива Sunglass Hut, Ray-Ban и Oakley и стартира да прави очила за съвсем всяка марка, в това число Bulgari и Chanel. 

 
                             

 

Леонардо приключва университета Bocconi със специалнист стопанска система и ръководство на бизнеса. Не след дълго бива отдаден в фамилния бизнес и последователно поема ръководството в свои ръце. 

Между работата и бизнеса Леонардо намира време и за пътешествия, като постоянно разгласява фотоси от тях в обществените мрежи. Сред обичаните му дестинации, които е посетил до момента, са: Дубай, Монако, Лос Анджелис, Маракеш, Мускат.  

 
                             

 

Красавецът е и буен почитател на рисковите спортове. Тренира пукотевица с разнообразни типове оръжия, само че това не е всичко. На фотосите нашият воин постоянно театралничи със спортни коли. И освен театралничи! Дел Векио е професионален играч и в този момент се приготвя за новия сезон. 

 
                             

 

Мнозина настояват, че отношението на човек към животните може да се съди по неговата персона. Спирайки взор върху очарователния лабрадор, няма подозрение, че Леонардо е грижлив собственик, който обича домашния си любим с цялото си сърце. Докосващите фрагменти на Лео с обичаната му животинка няма да оставят никого апатичен.

 
                             

 

До скоро изкусителният Лео бе женен за Анна Кастелини Балдисера. През юни 2022 година двамата подвигнаха огромна сватбена гала, само че единствено шест месеца по-късно, съгласно италианската преса, се разведоха.

Но не бързайте да се радвате. За страдание сега (поне засега) сърцето на Дел Векио е още веднъж заето. 

Наскоро беше разкрито, че той е предложил брак на 32-годишната актриса и продуцент Джесика Серфати. Но дали вторият брак на хубавеца Леонардо ще продължи дълго - времето ще покаже. 

 
                             

 

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР