Председателят на ПП Републиканци за България“ Цветан Цветанов проведе работна

...
Председателят на ПП Републиканци за България“ Цветан Цветанов проведе работна
Коментари Харесай

Цветан Цветанов обсъди проблемите и предизвикателствата на община Елхово с кмета и председателя на общинския съвет

Председателят на Политическа партия „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов организира работна среща в община Елхово с ръководителя на общинския съвет определен от листата на коалиция „ Заедно за мощна община “ Християн Кускунов. Двамата дружно се срещнаха с кмета на общината Петър Гендов, съобщи уеб сайтът на.

Те разискаха главните проблеми и провокации, които стоят пред общината, както в границите на настоящата година, по този начин и в идния 4-годишен управнически мандат.

Ще бъде осъществен финансов одит на община Елхово от съответните органи на АДФИ, за определяне както на финансовото положение, по този начин и правното сходство на подписаните от Общината контракти от предходното ръководство.

Основен акцент за 2024 година е приемането на годишния бюджет и с потенциалът, който има общината плануват да се възползват от опцията за присъединяване в планове финансирани от европейските стратегии. Кметът и ръководителят на общинският съвет всекидневно организират срещи с другите представители на професионалните общности, с бизнеса и жителите на общината.

Един от главните акценти залегнал в управническата стратегия на общината е да се ограничи практиката на зависимости с компании отвън територията на общината и региона. Гендов и Кускунов са на мнение, че е належащо да се търси опция за възобновяване доверието сред локалния бизнес и общинската администрация за действия, които се правят на територията на област Ямбол. Те са на мнение, че е належащо да се търсят благоприятни условия локалните компании да бъдат водещи и с потенциала и техниката, която разполагат да обслужват дадените браншове и по този метод да се подтикват локалните компании и производства, тъй като практиката до момента е локалните компании да са подизпълнители, вършейки главната работа, а други компании се възползват от облагата.

Петър Гендов и Християн Кускунов са твърдо уверени, че проблемите на общината могат да бъдат решени единствено в градивен разговор с представителите на всички партии в Общинския съвет и разговор с изпълнителната власт.

През вчерашния ден Цветан Цветанов организира работни срещи в Стара Загора и Сливен с представители на структурите на Републиканци за България и разискаха настоящата политическа обстановка в страната.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР