Председателят на БСП Корнелия Нинова обяви, че партията ще се

...
Председателят на БСП Корнелия Нинова обяви, че партията ще се
Коментари Харесай

Борисов се е обадил на Нинова, поканил БСП на среща, за да обясни каква му е идеята за правителство

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи, че партията ще се срещне с ГЕРБ най-вероятно в понеделник (15 май), с цел да каже нейният водач Бойко Борисов каква му е концепцията за сформиране на държавно управление. Часът и мястото на срещата по думите ѝ към момента не били известни.   В понеделник от 15 часа президентът Румен Радев ще връчи на ГЕРБ първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление.  
 
" Обади ми се (Борисов, бел. ред.) сутринта, преди да дойда в студиото. Покани ни на среща. Вероятно ще има такава в понеделник ", посочи Нинова пред bTV и добави, че срещата ще е с екипи на двете партии, като Българска социалистическа партия държи тя да е обществена, само че този въпрос не е бил обговарян в телефонния диалог сред двамата партийни водачи. 
 
Според нея метода за оповестяване на министър председател и номинациите, както и програмата, е неверен метод. " Правилният е всички да се съберем, да извадим 5-6 неща значими за България, да определим рационални периоди и тогава да търсим хората, които да извърша тези задания. Според мен не би трябвало да са водачи и ярки политици. Не се прави по този начин политика - ето ви министър председател и политици и попълвайте ", сподели Нинова.
 
Тя изясни, че от Българска социалистическа партия ще се явят на срещата, на която ги канят.   " Ще отидем на диалозите, на които ни канят и ще забележим дали имат желание за промяна, и ще решим ", разяснява Нинова.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР